Η φιλοσοφία μας

«ΤΕΧΝΗ …ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ»

Η Time of Art gallery από το ξεκίνημά της ήθελε να την γνωρίζει το κοινό σαν πόλο έλξης πολιτισμού & τέχνης. Ως χώρος δημιουργίας και έκφρασης πού ο φιλότεχνος θα μπορεί με μια επίσκεψη να δει όλο το φάσμα της Ελληνικής και Ξένης κουλτούρας. Άλλωστε κάθε έργο θεωρεί πως κρύβει μέσα του, μια μεγάλη ή μικρή ιστορία που καλείται νά την ανακαλύψει το πάθος του συλλέκτη ή του φιλότεχνου. Στην πολυετή διαδρομής της, ανέδειξε έργα αναγνωρισμένων καλλιτεχνών, ανακάλυψε νέους δημιουργούς και καθιέρωσε εικαστικές αξίες. Άρρηκτα συνδεδεμένη εδώ και χρόνια με την σαγηνευτική γοητεία της τέχνης η Ελένη Σακαλή ως εικαστικός και interior designer επιλέγει με αμείωτο πάθος να σας ενημερώνει για τις εικαστικές δράσεις της Time of Art gallery που αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο δημιουργίας, δράσης και επικοινωνίας στην τέχνη και τον πολιτισμό.

TIME of ART Gallery

Η Time of Art Gallery από το ξεκίνημά της ήθελε να την γνωρίζει το κοινό σαν πόλο έλξης πολιτισμού & τέχνης. Ως χώρος δημιουργίας και έκφρασης πού ο φιλότεχνος θα μπορεί με μια επίσκεψη να δει όλο το φάσμα της Ελληνικής και ξένης κουλτούρας.

View Gallery

Interior Design

Η  Time of Art  αναλαμβάνει τη μελέτη και διακόσμηση εσωτερικών χώρων, καθώς και την επιλογή υλικού σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

View Gallery

Eleni Sakali Art

Η Ελένη Σακαλη, ως εικαστικός  και  interior designer ,επιλέγει με αμείωτο πάθος να σας ενημερώνει για τις εικαστικές δράσεις της Time of Art gallery που αποτελεί  ένα ζωντανό κύτταρο δημιουργίας, δράσης και επικοινωνίας στην τέχνη και τον πολιτισμό.

View Gallery

Εικαστικά Αντικείμενα

Η γκαλερί Time of Art  διαθέτει μεγάλη ποικιλία πρωτότυπων έργων τέχνης   που μπορούν να βοηθήσουν στην αισθητική αναβάθμιση κάθε  χώρου σας.

Δείτε το Art Shop

Σεμινάρια Τέχνης

Στην Time of Art gallery λειτουργεί εργαστήρι με την εικαστικό Eleni Sakali για ευέλικτα προγράμματα ατομικά η ομαδικά δημιουργίας και έκφρασης.

Σεμινάρια Τέχνης

Γάμος - Βάπτιση

Καμία νύφη δεν ξεχνά την ημέρα του γάμου της και με τη βοήθειά μας το ίδιο και οι καλεσμένοι σας. Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αυτή την αξέχαστη ημέρα προσφέροντάς σας τους καλύτερους επαγγελματίες στην διοργάνωση γάμου .

Γάμος - Βάπτιση

Εκθέσεις

No Events Found
«O άνθρωπος πρέπει κάθε μέρα ν’ ακούει ένα γλυκό τραγούδι, να διαβάζει ένα ωραίο ποίημα, να βλέπει μια ωραία εικόνα και, αν είναι δυνατόν, να διατυπώνει μερικές ιδέες. Αλλιώτικα χάνει το αίσθημα του καλού και την τάση προς αυτό…». Γκαίτε
error: Content is protected !!