ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΕΧΝΗΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ & ΠΑΙΔΙΑ

Happy Day with art για παιδιά

Στην  Time of Art  λειτουργεί εργαστήρι  με την εικαστικό Eleni  Sakali με ευέλικτα ατομικά η ομαδικά προγράμματα  δημιουργίας και έκφρασης για τα παιδιά.
Το πρόγραμμα ” Happy summer day with Art” κάνει το καλοκαίρι στην Αθήνα συναρπαστικό για τους μικρούς μας φίλους ! Αν θεωρείτε ότι το παιδί σας αξίζει κάτι καλύτερο και θέλετε να το προσφέρετε πολύ οικονομικά,τότε στο εικαστικό εργαστήρι του Time of Art club μπορεί να αναπτύξει κάθε μέρα τις δεξιότητές του ,να παίξει να διασκεδάσει και να δημιουργήσει τα δικά του έργα με επίβλεψη, καθοδήγηση και επιμέλεια.
Το Time of Art  club υποδέχεται τα παιδιά 5-13 ετών όπου μπορούν να αναπτύσσουν τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες, να εκφράσουν καλλιτεχνικά τα θέλω και τις ανησυχίες τους, να δημιουργήσουν  τα δικά τους έργα ζωγραφικής, κεραμικής, γλυπτικής , ψηφιδωτού , κολλάζ . Δεν χρειάζεται να έχουν προηγούμενη εμπειρία. Η κάθε μέρα είναι θεματική και αυτοτελής  (δηλαδή η κάθε δραστηριότητα ολοκληρώνεται μέσα στη κάθε μέρα). Τα παιδιά που θα λάβουν μέρος θα συμμετάσχουν σε  ξεναγήσεις, ζωγραφική, χειροτεχνία, κατασκευές και ομαδικά παιχνίδια και δραστηριότητες. Υπάρχουν προγράμματα από Δευτέρα έως Σάββατο.

Σεμινάρια τέχνης για ενήλικες

Στην  Time of Art gallery  λειτουργεί εργαστήρι  με την εικαστικό Eleni  Sakali με σεμινάρια ατομικά η ομαδικά, δημιουργίας και έκφρασης για Ενήλικες.
Η ενασχόληση με την Τέχνη είναι μία δραστηριότητα , η οποία συμβάλλει  στην ψυχοσυναισθηματική ισορροπία και ενεργειακή ενδυνάμωση του ατόμου. Μαθαίνοντας βήμα – βήμα τα μυστικά της κάθε τέχνης, νοιώθεις την ανάγκη να εκφραστείς με το δικό σου τρόπο.Την μαγική εκείνη στιγμή που το  χέρι χαράζει το σχέδιο , τότε όλη σου η ύπαρξη δημιουργεί και μιλά. Στο εργαστήρι υπάρχουν τμήματα Σεμιναρίων : Ενεργειακής Ζωγραφικής  – Ζωγραφικής έκφρασης – Γλυπτικής  – Χαρακτικής – Ψηφιδωτού – Κολλάζ.  Προγράμματα σε  πρωινά –μεσημεριανά – απογευματινά και βραδινά  τμήματα για εργαζομένους από Δευτέρα έως Σάββατο.

Ελεύθερο και Γραμμικό Σχέδιο

Γραμμικό Σχέδιο & ελεύθερο σχέδιο Προετοιμασία για τις εισαγωγικές εξετάσεις σε Α.Ε.Ι., Α.Τ.Ε.Ι ή για την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, ή όποιος απλά ενδιαφέρεται να κάνει μια εισαγωγή στον κόσμο του σχεδίου.Το μάθημα Γραμμικό Σχέδιο είναι ένα από τα ειδικά μαθήματα για την εισαγωγή τόσο σε σχολές Ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όπως στην Αρχιτεκτονική όσο και σε σχολές Ανώτερων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, όπως στα τμήματα:
Διακόσμησης, Γραφιστικής, Συντήρησης Έργων Τέχνης και Αρχαιοτήτων, Φωτογραφίας και Γραφικών Τεχνών . Η προετοιμασία για τα παραπάνω μαθήματα θα πρέπει να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού κάθε διαφορά στην βαθμολογία θα είναι σημαντική. Η πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης, η εξειδίκευση λόγω των σχετικών σπουδών και η δυνατότητα ολιγομελή τμημάτων η ατομικών μαθημάτων αποτελούν σημαντικά πλεονεκτήματα για να μας επιλέξετε. Πρόγραμμα παρακολούθησης μαθημάτων Τα μαθήματα της χειμερινής περιόδου ξεκινούν Σεπτέμβριο και ολοκληρώνονται στα τέλη Ιουλίου.
O τρόπος παρακολούθησης είναι:2 ώρες γραμμικό και 2 ελεύθερο σχέδιο
Οι γονείς των μαθητών ενημερώνονται για την πρόοδο των παιδιών τους σε τακτά χρονικά διαστήματα.Τα μαθήματα που συμπίπτουν με αργίες και γιορτές αναπληρώνονται.

error: Content is protected !!